Un artist cu o viziune inedită: Eugen Barzu, sculptor provita

996
0

Sculptorul timişorean Eugen Barzu ne-a transmis acest mesaj şi acest colaj de imagini inedite.

Sunt Eugen Barzu, sculptor profesionist pro-vita si am deosebita placere si onoare sa va prezint proiectul „Arta pentru viata” cu care dorim ca impreuna cu dumneavoastra si cu toti cei care cred cu adevarat in valoarea vietii si a apararii acesteia, sa reusim sa ridicam sculpturi monumentale de arta, care sa vorbeasca lumii permanent despre acest adevar!

Adevarul ca viata umana indiferent de stadiul la care se afla trebuie aparata, protejata si slavita, ca dar al vietii si divinitatii! In urma realizarii acestor monumente de arta pro-vita, un procent de 50% din castigul obtinut de artist, ca drept de autor, va fi donat de catre acesta organizatiilor pro-vita si acelora care sprijina acest proiect.

Cu convingerea ca doar impreuna vom reusi, unind inimile si eforturile noastre, doresc sa va asigur de toata stima si consideratiile noastre.

Sculptor Eugen Barzu – www.stopabortion68.com

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here