„Mami, de ce?” O întrebare ilustrată în imagini de cea mai improbabilă persoană: fotograful Narcis Virgiliu

952
1

Narcis Virgiliu este un fotograf cunoscut şi apreciat, specializat în poate cele mai „corecte politic” teme din această frumoasă profesie: fotografia comercială, de modă şi nud.

Ce poate avea în comun un profesionist presupus frivol cu drama avortului?

Narcis ne demonstrează că ne înşelăm profund pre-judecând.

„Mami, de ce?” O poveste ilustrată cu imagini (C) Narcis Virgiliu – pe blogul său.

Atenţie! Conţinut grafic explicit!

 

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

1 comentariu

  1. Omul a fost creat de Dumnezeu ca o persoana libera si responsabila. Notiunea de libertate nu are sens si continut daca nu exista posibilitatea alegerii. Prin urmare Dumnezeu a dat omului posibilitatea sa aleaga în a asculta de El si a stapâni pamântul sub autoritatea lui Dumnezeu, sau sa iasa din aceasta ascultare si de sub aceasta autoritate. Omul a ales varianta neascultarii de Dumnezeu si sa-si fie propriul dumnezeu. Aceasta a adus ruina.
    Pentru a face viata posibila si frumoasa Dumnezeu a dat pe Domnul Vietii pe ISUS CRISTOS fiul Lui pentru, a restaura omul cazut in pacat in neascultare fata de Creatorul sau.
    Avortul inseamna a ne ucide propiul copil, este un pacat mare, doar Domnul Isus ne mai poate ierta de vina sangelui varsat.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze.
    Florin Bolosin -membru in Biserica Crestina Baptista Sfanta Treime din Deva

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here