Mărturia unei vedete care a renunţat la un copil pentru a-şi mulţumi iubitul

770
1

O fostă câştigătoare a versiunii britanice a reality-show-ului „Big Brother” a vorbit despre o experiență nefericită din urmă cu 6 ani.

Într-un interviu pentru publicația britanică OK! Magazine de săptămâna trecută, citat de portalul LifeSiteNews.com, Josie Gibson discută despre avortul pe care l-a făcut când avea 20 de ani. Ea dorea să păstreze copilul, însă tatăl, nu îl dorea.

“A așteptat până ce am ajuns la trei luni ca să-mi spună că nu îl dorește,” a spus tânăra. “Alesesem chiar și numele când el a venit să-mi spună că nu își dorește copilul și că ar trebui să scap de el.”

Gibson, acum în vârstă de 26 de ani, admite că își regretă gestul încă de atunci și că s-a simțit sfâșiată. “Plângeam cu orele. Am știut imediat că a fost o greșeală,” își amintește ea.

“Nu voiam cu adevărat să fac avort. Dar am făcut, totuși, ca să îl mulțumesc pe el. Mare greșeală.” Femeilor care se află în situația sa, Josie Gibson le transmite să nu accepte un astfel de gest pentru nici un bărbat, căci “totul va fi bine până la urmă dacă vă ascultați inima.”

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

1 comentariu

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here