Dumnezeu cheamă preoți în lupta pentru viață

757
0

Virginia — Patricia Pitkus Bainbridge, Preşedinte al Consiliului Human Life International (HLI) a emis următoarea declaraţie, anunţând noii lideri ai echipei HLI: părintele Shenan Boquet ca preşedinte şi părintele Peter West ca vicepreşedinte pentru misiuni.

„După o căutare extinsă în SUA şi în străinătate şi mult discernământ în rugăciune, consiliul de administraţie este foarte încântat să anunţe că a selectat echipa părintelui Shenan Boquet şi a părintelui Peter West pentru a duce mai departe moştenirea fondatorului HLI, părintele Paul Marx.

Părintele Bouquet aduce un nou suflu de conducere, experienţă pastorală şi pasiune pentru apărarea vieţii şi a familiei în poziţia lui de preşedinte. Părintele West are o lungă şi distinsă istorie în ceea ce priveşte apărarea vieţii şi a familiei, atât în cadrul vieţii parohiale cât şi în activitatea Preoţi pentru viaţă şi a fost singurul şi cel mai potrivit pentru a fi în fruntea lucrării misionare ca vice-preşedinte a HLI pentru misiuni.”

„Amândoi – părintele Boquet şi părintele West – au venit la HLI cu suportul total al episcopilor lor, iar noi le suntem recunoscători ambilor episcopi pentru că le-au permis să servească HLI. Suntem încrezători că sub conducerea părintelui Boquet şi orientarea strategică a părintelui West, HLI va continua să conducă toate organizaţiile pro-life din lume.”

 „Mai mult, HLI este cu adevărat binecuvântat de a-l fi avut pe Mons Ignacio Barreiro-Carámbula la conducere în cursul unui an de tranziţie. Suntem profund recunoscători pentru toate lucrurile pe care Monseniorul a fost capabil să le realizeze în scurtul timp în care a fost preşedintele interimar al HLI şi cât timp va lipsi de la sediul central HLI, suntem încântaţi că el va continua să servească misiunea HLI, reluându-şi conducerea la oficiul din Roma.”

„Atât părintele Boquet, cât şi părintele West îşi vor asuma noile responsabilităţi din 1 septembrie 2011. Pentru a afla mai multe despre părintele Boquet accesaţi acest link şi despre părintele West click aici.”

Despre HLI: Human Life International, misionarii pro-life din lume. Fondat în 1981. HLI este cea mai mare organizaţie pro-life internaţională din lume şi are filiale şi asociaţii în peste 100 de ţări de pe şase continente (una din ele fiind Asociația Darul Vieții din România, n.red.).

 Traducere: Doriana Mada, Asociația Darul Vieții, după www.hli.org

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here