VIDEO Cum a fost promovat avortul sub masca „educației sexuale”

699
0

„Am avut un plan să ‘vindem’ avortul oamenilor și i-am spus ‘educație sexuală’”

Citatul de mai sus îi aparține lui Carol Everett, fostă proprietară a 4 clinici de avorturi din SUA, responsabilă pentru moartea a 35.000 de copii nenăscuți, a unei femei și pentru rănirea gravă a cel puțin alte 19 femei ca urmare a avorturilor. În 1973, Carol a făcut un avort, sub presiunea soțului și a medicului. Ca urmare, viața sa s-a schimbat în rău: adulter, alcoolism și în cele din urmă, divorț. Cu ajutorul unui psihiatru și-a refăcut viața și a ajuns să lucreze pentru o companie medicală. Acolo a aflat cât de mari sunt câștigurile obținute în industria avortului și a deci să-și deschidă o primă clinică. După câțiva ani, ea își propunea deschiderea unei a cincea clinici și realizarea unui profit de 1 milion de dolari anual pentru întreaga afacere, exclusiv din avorturi.

Vă invităm să urmăriți acest interviu video cu Carol Everett, care astăzi și-a schimbat ocupația și opiniile. Este relevant cum chiar ea recunoaște că avortul este uciderea intenționată a unei ființe umane inocente. Totodată, ne reamintește că drama avortului nu se petrece într-un „vid” social, ci este veriga finală a unui lanț de cauze îndreptate, toate, contra vieții, inclusiv prin așa-zisa „educație sexuală”, o ideologie al cărei „copil de suflet” este avortul.

Interviul este o secvența din filmul „Blood Money” („Bani însângerați”), care are ca subiect industria avortului și profiturile fabuloase realizate sub aparența „grijii față de femeie”.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here