VIDEO Mărturia unei supraviețuitoare a avortului: Gianna Jessen

2465
0

Gianna Jessen

Dacă avortul este un drept femeii, vă întreb unde erau drepturile mele?” (Gianna Jessen, supaviețuitoare a avortului)

Gianna Jessen a supraviețuit unui avort salin în luna a 7-a de sarcină. S-a născut  la 6 aprilie 1977, în California. Părinții săi biologici au dat-o spre adopție, imediat după naștere.

Din cauza chmicalelor avortive, Gianna a rămas cu o formă de paralizie cerebrală. Totuși, deși medicii susțineau că nu va putea merge niciodată, astăzi ea aleargă curse de maraton, pentru a strânge fonduri dedicate altor supraviețuitori ai avortului. De asemenea, este cantautoare și poetă.

Gianna și-a dedicat viața luptei împotriva avortului, pe care îl consideră violența ultimă contra femeii. Mărturia pe care o puteți viziona mai jos a fost rostită în fața Parlamentului din statul australian Victoria.

„Dumnezeu a folosit-o pe Gianna pentru a arăta lumii că fiecare ființă umană este prețioasa pentru El” (Teresa de Calcutta).

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here