Asociația „Studenți pentru viață” sărbătorește Ziua Copilului

991
0
Asociația Studenți pentru viață sărbătorește pe 1 iunie Ziua Copilului. Mâine voluntarii SPV se vor afla în Parcul Cișmigiu, începând cu ora 12.00 unde vor împărți flori cu mesajul „Mamă, îți mulțumesc că ai ales viața”.
 
„Credem că Ziua Copilului este un prilej de bucurie pentru toți părinții, dar este și o ocazie minunată pentru a pune în evidență această legătură indestructibilă care există între mamă și copil. După cum spune un scriitor celebru, nu se poate separa fericirea și bunăstarea mamei de cea a copilului ei, iar atunci când unul dintre ei suferă, inevitabil este și celălalt afectat. Totodată prin intermediul acestei campanii dorim transmiterea unui mesaj pozitiv cu privire la sprijinul de care are nevoie mama și copilul ei” a spus Alexandra Nadane, președintele Asociației Studenți pentru viață.
 
Această inițiativă este preluată de la Asociația Pro-Vita Cluj și se aliniază manifestărilor pentru viață organizate în toată țara de Ziua Copilului.
Persoană de contact:
Președinte: Alexandra Nadane
Tel: 0751.859.467./ 0726.024.597.
Voluntar: Ștefania Gabriela Hălăucă
Tel: 0749.162.113

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here