Declarația de la Dublin privind sănătatea maternă

790
0

Invitam medicii si asistentele pentru viata din Romania sa semneze aceasta Declarație de la Dublin privind sanatatea materna. Declaratia a fost lansata la Simpozionul International privind sanatatea materna din septembrie 2012 si a fost scrisa si semnata de un grup select al Comisiei pentru Excelența in domeniul asistentei medicale materne. Acesta a fost deja semnata de peste 500 de medici, dar e nevoie de mult mai multe semnaturi.

„Ca practicieni cu experiența și cercetatori in obstetrica și ginecologie, afirmam ca avortul direct – distrugerea intenționata a copilului nenascut – nu este necesar din punct de vedere medical pentru a salva viața unei femei.

Noi susținem ca exista o diferența fundamentala intre avort și tratamentele medicale necesare, care se fac pentru a salva viața mamei, chiar daca rezultatele unor astfel de tratamente duc la pierderea vieții copilului ei nenascut.

Confirmam ca interzicerea avortului nu afecteaza in nici un fel accesul femeilor gravide la asistența medicala optima pentru ele.”

Semnați aici

Sprijină „Cultura vieții”

Fii alături de noi în efortul de promovare a fundamentelor morale ale societății.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here