Miting de solidarizare cu mișcarea profamilie din Franța, la București

1390

Asociația „Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi” – filiala din București și Fundația „Ioan Bărbuș”

vă invită să participați, duminică 14 iulie 2013, ora 18.00 – 21.00,

în București, Piața Victoriei, pe trotuarul din dreptul Muzeului de Geologie (v. harta)

la un

MITING DE SOLIDARIZARE

cu manifestanții care protestează în Franța împotriva legiferării „căsătoriei” homosexualilor și permiterii adopției de copii de către aceștia.

Deși mass media tratează chestiunea cu mare discreție, mișcarea din Franța pentru apărarea familiei și a copiilor este masivă. Milioane de oameni participă la proteste împotriva acestei legi, fără a se lăsa descurajați de represaliile polițienești violente, arestările abuzive și chiar detenția politică (v. cazul Nicolas Bernard-Busse), la care recurg autoritățile socialiste.

În data de 14 iulie, ziua națională a Franței, vor avea loc în întreaga lume manifestări de solidaritate cu protestatarii francezi și cu victimele abuzurilor polițienești din această țară. Să fim și noi alături de francezi, pentru apărarea familiei și a libertății și pentru respingerea experimentelor sociale, impuse prin metode polițienești.

La miting vor participa și cetățeni francezi membri ai LMPT (La Manif Pour Tous, numele dat mișcării cetățenești pentru familie din Franța) București.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Sunt binevenite steagurile tricolore ale celor două națiuni și, în mod special, sunt binevenite familiile cu copii.

Nu sunt acceptate simboluri/costume/pancarte care nu au fost agreate în prealabil cu organizatorii.

Pentru detalii suplimentare, contactați organizatorii la tel. 0728 673 673 și 0722 687 831.

hollande-republique-2_resize

CUVÂNTUL ORGANIZATORILOR

Legea socialistă a „căsătoriei” homosexualilor, numită și legea Taubira, după numele ministrului socialist al justiției, Christiane Taubira, a fost impusă sub sloganul „Mariage Pour Tous” („Căsătoria Pentru Toți”).

Această lege, care are ambiția de a reproiecta instituția de bază a societății, consacrată de legea naturală și de milenii de civilizație, a fost adoptată cu numeroase vicii procedurale, refuzându-se orice consultări cu cei de altă opinie, și fără a se ține seamă de cererea semnată de 700000 de cetățeni de a se convoca un referendum.

Prin permiterea adopției de copii de către „familii” homosexuale, legea Taubira acordă prioritate unui așa-zis „drept” al acestora de a avea copii, față de interesul fundamental al copiilor, acela de a avea un tată și o mamă.

Legea Taubira din Franța deschide, între altele, ușa recurgerii la procrearea asistată medical și la mame purtătoare spre a furniza copii „familiilor” de homosexuali. Acești copii vor fi „fabricați” din start fără șansa de a avea tată și mamă – lăsând la o parte faptul că procedurile medicale implicate în acest demers ridică grave probleme morale în ceea ce privește respectul datorat vieții, integrității fizice și demnității tuturor ființelor aparținând speciei umane.

Mișcarea de protest împotriva legii Taubira este cunoscută sub denumirea „La Manif Pour Tous”, LMPT („Manifestația Pentru Toți”). Ea a mobilizat milioane de cetățeni, care au manifestat pașnic, împreună cu familiile lor, în deplin respect față de cadrul legal.

Presa franceză și internațională, ca de obicei favorabilă stângii, neputând să ignore milioane de manifestanți, îi descrie drept „grupuri marginale”, „homofobe”, „fanatic-religioase”, iar autoritățile socialiste recurg la manipulări grosolane privind numărul participanților la manifestații.

Încă și mai grave sunt însă brutalitățile polițienești împotriva protestatarilor, arestările abuzive (de exemplu, pentru vina de a purta un tricou cu sigla LMPT- reprezentând o familie formată din tată, mamă și copii) și chiar detenția politică (v. cazul lui Nicolas Bernard Busse, condamnat la închisoare). Deriva spre „democrația dirijată” a socialiștilor francezi pare să se îndrepte spre modelul Rusiei lui Putin sau al Turciei lui Erdogan. Scala represiunilor a determinat Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei să instituie o procedură de monitorizare a Franței prin rezoluția 13225, privind „gravele încălcări ale drepturilor omului și statului de drept în Franța” și să cheme autoritățile franceze (împreună cu cele turce) la ordine, prin rezoluția 1947 privind „manifestațiile și amenințările la adresa libertății de întrunire, libertății presei și libertății de exprimare”, rezoluție care condamnă folosirea disproporționată a forței față de manifestațiile populare.

În data de 14 iulie, de ziua națională a Franței, au loc în întreaga lume manifestări de solidarizare cu protestatarii francezi și cu victimele abuzurilor polițienești din această țară.

http://www.provitabucuresti.ro/
http://inliniedreapta.net/
http://www.lamanifpourtous.fr/fr/

Imagine din timpul manifestațiilor din Paris, ianuarie 2013
Imagine din timpul manifestațiilor din Paris, ianuarie 2013

Ne solidarizăm cu manifestanții care protestează în Franța împotriva legiferării de către guvernul socialist a „căsătoriei” homosexualilor și a adopției de copii de către aceștia. Suntem și noi, românii, alături de francezi, în apărarea familiei constituite pe baza căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. Apărăm libertatea și respingem experimentele sociale iresponsabile, impuse de Stat prin metode polițienești.

Legea socialistă nu poate schimba realitatea determinată de natură – aceea că, pentru a concepe și a naște un copil, e nevoie de doi părinți, un bărbat și o femeie, și că cel mai bine pentru copii este ca ei să fie crescuți de tatăl și de mama lor. Totuși, această lege va avea efecte, iar ele vor fi dezastruoase pentru societate, afectând grav instituția sa fundamentală, consacrată de legea firii și de milenii de civilizație. Este un experiment iresponsabil făcut pe viu, pe o întreagă societate, dar mai ales pe copii. Iar consecințele sale nici măcar nu pot fi calculate.

Așa cum în trecutul nu prea îndepărtat, francezii s-au mobilizat pentru apărarea satelor românești amenințate de distrugrere de regimul comunist al lui Ceaușescu, și au lansat mișcarea masivă, rămasă în istorie și în memoria noastră ca „Opération Villages Roumains”, astăzi, când familiile franceze sunt amenințate de reproiectarea socialistă a lui Hollande, ne solidarizăm și noi cu francezii.

După cum legalizarea „căsătoriei” homosexualilor în Franța nu a fost determinată de vreo necesitate socială, de voința cetățenilor, ci de considerente pur ideologice, și de apetitul pentru putere al unui grup ce se consideră iluminat, cu siguranță impunerea ei va fi încercată și în România, deși nici aici ea nu este dorită de majoritatea societății, ci de grupuri care „știu mai bine” decât poporul „pupător de moaște”.

Ne exprimăm admirația și recunoștința față de această Franță care luptă cu atâta curaj pentru apărarea familiei, libertății și civilizației.

Să învățăm de la ei să facem să vorbească majoritatea, de obicei tăcută, a cetățenilor normali, atașați familiei și moștenirii creștine.

Să învățăm de la ei să nu așteptăm ca alții să o facă în locul nostru – liderii politici, jurnaliștii, care și la noi, și la ei, sunt ocupați cu alte treburi, incapabili să înțeleagă situația, sau lipsiți de curaj.

Să nu ne lăsăm amăgiți de iluzia că ingineriile sociale precum legea Taubira sunt expresia progresului inexorabil și condiția pentru a ne putea număra în rândul țărilor avansate și prospere. Marile realizări ale civilizației occidentale, marea cultură, dezvoltarea materială, libertatea politică și economică au fost construite pe fundamentul religios și moral iudeo-creștin, pe Decalog. Istoria arată că ingineriile sociale și decadența morală au avut efecte dezastruoase și în plan economic. Nu întâmplător administrațiile socialiștilor Zapatero și Hollande au cele mai proaste rezultate economice.

Inițiativele precum căsătoria homosexualilor nu au nimic de-a face cu civilizația occidentală, ci cu subminarea ei. Adevăratul spirit occidental, de la care ar trebui să ne inspirăm, nu este cel exprimat de guvernul socialist francez, prin legea Taubira, ci de mișcarea LMPT, prin protestele împotriva acestei legi.

Confruntarea din Franța în jurul legii Taubira nu este între „homofili” și „homofobi”, nici între „progres” și „înapoiere”, ci între adepții revoluției culturale și apărătorii fundamentelor civilizației iudeo-creștine.

Mișcările de tip gay-rights, cele care susțin revoluția sexuală, avortul, eutanazia, etc, nu sunt nici spontane, nici nu țin de civilizația și cultura occidentală. Sunt contraculturale, se îndreaptă împotriva acestei civilizații. Ele țin de mentalitatea revoluționară, de dorința unei minorități de tip leninist de a obține putere absolută, sub pretextul unui ideal utopic – distrugerea lumii vechi și construirea uneia noi, fără imperfecțiuni. În sens religios, este vorba de revolta gnostică împotriva realității, a creației lui Dumnezeu, de dorința de a prelua controlul. Din punct de vedere istoric, aceste mișcări sunt legate de totalitarismele secolului XX, comunismul și nazismul. Politic, în prezent, această agendă este susținută în Occident de reprezentanții și moștenitorii politici ai extremei stângi din anii 68. Este vorba de „marxismul cultural”.

O eroare și mai mare ar fi însă aceea de a lăsa apărarea fundamentelor civilizației pe seama unor grupuri extremiste, antioccidentale, de inspirație dughinistă. Regimul Putin, moștenitor nostalgic al URSS -„Imperiul Răului” care a făcut tot posibilul pentru a distruge creștinismul în partea de lume pe care o ocupa, și de a-l submina în lumea liberă -se pretinde astăzi apărătorul creștinătății și al tradiției de Occidentul cel decăzut, pentru a-și justifica ambițiile de refacere a imperiului sovietic.

Să nu ne lăsăm ispitiți de ipocrita invocare a valorilor și tradiției de către dușmanii Occidentului, nici de minciunile „progresiștilor” care subminează civilizația occidentală.

Să ne alăturăm celor care o apără cu adevărat. Să apărăm astăzi familiile franceze, alături de LMPT, astfel apărăm și viitorul familiilor noastre, libertatea și civilizația.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here