Petiție – SOS Familia! Semnați și promovați, pentru apărarea familiei!

1002
1

Organizațiile civice creștine se solidarizează cu doamna Dana Cleopatra Captilin, care și-a făcut publică poziția în ceea ce privește emisiunea „Patru nunți și o provocare” ce va intra în curând în grila Pro Tv și a inițiat o petiție în acest sens. – www.petitieonline.com/sos_familia

Ne asumăm acest text scris de o mamă care trage un semnal de alarmă în chestiunea propagandei homosexuale, tot mai agresivă în ultimul timp. Cerem public CNA ca emisiunea „Patru nunți și-o provocare” să fie oprită de la difuzare, iar firmelor de publicitate să o boicoteze. Faptul că se încearcă inducerea forțată a ideii că doi homosexuali pot forma o familie este împotriva nu numai a Tradiției creștine a românilor, dar și împotriva Codului Civil al țării, care la capitolul “Familie”, stipulează: Art. 259. (1) Căsătoria este uniunea liber consimțită între un barbat și o femeie, încheiată în condițiile legii.

Cerem tuturor forțelor responsabile să se ralieze acestei petiții pentru apărarea Familiei.

Întrucât știm că singură petiția nu are valoare, aceasta va fi urmată și de acțiuni concrete și poate fi considerată un manifest de principiu împotriva propagandei homosexuale prin mass-media mainstream.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here