„This time”, melodie și videoclip pro vita

1547

John Elefante este cântăreţ, compozitor şi producător american, câştigător a mai multor premii Grammy şi renumit pentru stagiul său ca solist al trupei rock Kansas, renumită la începutul anilor ’80.

În 2013, John a lansat un single, însoţit de un clip video, intitulat “This Time” al cărui subiect este povestea fiicei sale adoptive, care era pe cale să fie avortată de mama sa naturală. În video apare o adolescentă gravidă care intră într-o clinică de avorturi şi, în timp ce aşteaptă acolo, aţipeşte şi visează o fetiţă. Este copila pe care o poartă în sân.

Elefante a declarat: “Nu pot să-mi imaginez viaţa fără fiica mea, Sami, şi mi se rupe inima când tinere precum mama sa, în loc să aleagă viaţa copiilor lor, îi împiedică să se nască”.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

Adrian Măgdici
Originar din comuna Horleşti (IŞ). Studii filosofice şi teologice la Facultatea Pontificală „San Bonaventura” din Roma (Italia). Studii postuniversitare la „Accademia Alfonsiana” (Roma) unde obţine masterul în Teologie Morală (2004). Preot romano-catolic (2005). Doctor în bioetică (2014), tot la „Accademia Alfonsiana”, titlul cercetării fiind „Demnitatea personală a embrionului uman în Instrucţiunea Dignitas personae”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here