Comunitatea Terapeutică Ortodoxă de la Malnaş-Băi

1092
0

malnas-1În afara dependenţei de internet, de social media şi de TV de care suferim mulţi dintre noi, există dependenţe chiar mai grave de care suferă semenii noştri, pe care Comunitatea Terapeutică Ortodoxă de la Malnaș-Băi (județul Covasna) vrea să-i vindece. Cum ar fi cea de droguri, spre exemplu.

Comunitatea este patronată de Asociația Prietenii Sf. Efrem cel Nou, fondată și condusă de preotul Ciprian Staicu.

O prezentare video a proiectului:

Proiectul detaliat în format pdf

Iată cum arată terenul pe care se va înălţa construcţia:

„Oricine poate ajuta, nu numai cu bani, ci cu orice. De oameni e nevoie, oameni cu curaj și credință puternică, deoarece lupta pentru salvarea celor înlănțuiți de droguri este foarte grea. Diavolul folosește această adicție ca probabil cea mai eficace metodă contemporană de exterminare a omenirii. Iar a muri în patimă, fără pocăință, este cumplit. Noi încercăm să ne opunem acestei lucrări și dorim și ne rugăm să ne fiți alături în această lucrare. Să nu ne speriem de ispite, ci să ne temem a nu avea prieteni buni în cer. Căci spre cer mergem și acolo e bine să fim întâmpinați ca ACASĂ!”

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here