INVITAȚIE: Întâlnire cu Petre Costea, candidat independent la alegerile europarlamentare

1595

peter-costeaInvitație la o întâlnire cu Petre Costea, candidat independent la alegerile europarlamentare

Alianța Familiilor din România și Filiala din București a Asociației PRO VITA vă invită luni, 24 februarie, de la ora 19.00, la o întâlnire cu Petre Costea, candidat independent la alegerile pentru Parlamentul European. Evenimentul va avea loc la Hotelul „Capitol” din București, Calea Victoriei nr. 29.

Prezentare
Petre Costea are 56 de ani. Este născut în jud. Bihor, dar locuiește din 1978 în SUA. Deținător a două diplome doctorale (drept și diplomație). Începând cu 1991 este avocat în Baroul Texas și practică avocatura în Houston, capitala mondială a energiei. A fost cadru didactic universitar în SUA (universitățile St. Mary’s și Houston, Texas) și Africa de Sud (Universitatea Witwatersrand, Johannesburg). În anul 2006 dl. Costea a fost unul din coordonatorii primei inițiative civice de revizuire a Constituției României. S-au colectat atunci 650.000 de semnături pentru a consacra în legea fundamentală familia ca fiind întemeiată pe căsătoria între un bărbat și o femeie. În septembrie 2007, nucleul proiectului de inițiativă de revizuire s-a constituit în asociația „Alianța Familiilor din România”, iar dl. Costea a fost ales președinte al acesteia. Este pasionat de sport; în decembrie 2012, a escaladat muntele Kilimanjaro. Este creștin de confesiune evanghelică.

Agenda
Dl. Costea are o agendă electorală centrată pe familie și bunăstarea acesteia, iar obiectivele propuse sunt în conformitate cu Articolul 16 din Declarația Universală a Drepturilor Omului, care afirmă că „Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului”.

Temele majore pe care și le-a fixat pentru mandatul său sunt promovarea unei culturi pro-viață, pro-familie, a unui mediu economic favorabil micilor întreprinzători, stimularea creării de locuri de muncă și reafirmarea rolului pe care România trebuie să și-l asume, ca națiune preponderent creștină, în spațiul european. Mai multe detalii la www.costea-parlamentuleuropean.ro

Vă rugăm confirmați prezența
RSVP, până luni, 24 februarie ora 12.00, cu numele și calitatea dvs., la email [email protected] și/sau tel. 0728 673 673.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here