„Unul dintre noi” răspunde criticilor aduse de clinicile de avort

1077
0

Iniţiativa Cetăţenească Europeană „Unul dintre noi” le solicită instituţiilor UE să oprească finanţarea din bani europeni a avortului la cerere în ţările în curs de dezvoltare şi a experimentelor care presupun distrugerea embrionilor umani. „Unul dintre noi” a fost semnată de peste 1,9 milioane de cetăţeni europeni şi urmează să primească un răspuns din partea Comisiei Europene până pe 28 mai.

Iniţiativa este atacată agresiv de către cei „interesaţi”, în speţă furnizorii de avorturi din bani europeni, în frunte cu Planned Parenthood, într-o serie de mijloace media, cum sunt Guardian şi New York Times, care omit să menţioneze punctul de vedere al semnatarilor „Unul dintre noi”. IPPF-EN (filiala europeană a Planned Parenthood) a publicat o scrisoare critică la adresa Iniţiativei „Unul dintre noi”.

Comitetul director al Inițiativei a remis presei un Răspuns la adresa criticilor aduse de IPPF-EN şi a lobby-ului avorţionist. Deşi coaliţia condusă de IPPF reprezintă doar interese economice proprii, ea contestă legitimitatea unei Iniţiative susținută de aproape 2 milioane de cetăţeni. IPPF  face afirmaţii nefondate despre baza legală a Iniţiativei şi refuză discuţia constructivă cu Comitetul director.

 

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here