Slovacia: Asociaţiile pro-familie solicită un referendum despre „căsătoria” gay şi educaţia sexuală în şcoli

867
0

În Slovacia asociaţiile pro-familie au organizat în această primăvară un Marş pentru Viaţă la care au participat peste 80 mii oameni, cea mai mare manifestare publică din această ţară, după prăbuşirea regimului comunist în 1989.

Alianţa pentru Familie, o coaliţie informală din care fac parte 90 de asociaţii şi alte persoane interesate de problematica căsătoriei şi a drepturilor parentale, s-a format în urmă cu şase luni cu scopul de a găsi soluţii pentru menţinerea familiei naturale în societatea slovacă.

Acum Alianţa pentru Familie strânge semnături pentru a trimite petiţie către Preşedintele Slovaciei, în care solicită organizarea unui referendum despre următoarele probleme:

– căsătoria: este uniunea dintre un bărbat şi o femeie, sau poporul doreşte şi alte tipuri de parteneriate?;

– copilul are dreptul să-şi cunoască mama şi tatăl, iar adopţia are în primul rând în vedere interesul copilului;

– părinţii au întâietate în educarea copilului lor şi statul nu-i poate obliga pe copii să participe la ore de „educaţie sexuală” sau să ia parte la experimente „educaţionale”.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here