Mărturii despre trauma avortului, într-o întâlnire găzduită de PRO VITA și cafeneaua „La Vulturi”

1720
0

Luni, 8 septembrie de la ora 20.00, Asociația PRO VITA – filiala București și cafeneaua culturală „La Vulturi” vă invită la o dezbatere despre despre trauma avortului. Întâlnirea va avea loc în Str. Vulturilor, nr. 8 (hartă) și va fi moderată de Roxana Puiu, psiholog, psihoterapeut de familie și cuplu și expert al Asociației.

Dacă până acum suferința post-avort a fost un subiect tabu în România, PRO VITA – filiala București își propune să aducă la lumină această problemă majoră care marchează viața femeilor și familiilor, prin culegerea și difuzarea de mărturii nemijlocite ale celor afectați, în proiectul „Rupe tăcerea”. Vom prezenta mărturii ale unor femei afectate direct – Ana Maria, Roxana și Gabriela. Confesiunile sunt înregistrate video, pentru autenticitate și o relație mai directă.

Roxana Puiu este creatoare atât a proiectului „Rupe tăcerea” cât și al programului de terapie și vindecare post-avort „Călătoria”, primul program complet de acest fel din România. Sperăm ca această întâlnire să fie prima dintr-o serie menită să deschidă și să aprofundeze dezbaterea pe această temă sensibilă, dar foarte actuală.

Rezervări la tel. 0734 131 377.

rupe-tacerea-conferinta

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here