VIDEO Leac pentru cancer

1403
0

De ce le este atât de greu medicilor să vindece cancerul? Carl H. June, medic: „pentru că uneori e greu să crezi că poţi reuşi”. Ema este o copilă a cărei leucemie a recidivat de două ori. Părinţii speră într-un miracol.

Medicii trebuie să-i ofere sistemului imunitar o modalitate prin care să recunoască şi să ucidă celulele canceroase. Procedura folosită în cazul Emei constă în colectarea celulelor T şi în modificare lor d. p. d. v. genetic, prin injectarea unui virus (HIV), pentru ca mai apoi să fie introduse în organism cu scopul de a identifica şi de a distruge celulele ce provoacă leucemia. Însă reacţia cancerului la noile tratamente este destul de ciudată şi, de multe ori, nu se ajunge la rezultatul dorit.

Celulele T modificate genetic au fost reintroduse în organismul Emei. Timp de câteva zile i-a fost extrem de rău: probleme cu respiraţia, cu pulsul … Ar fi putut să moară. Ei bine, s-a întâmplat ceva remarcabil: celulele T au început să se înmulţească şi s-au pus pe luptă împotriva cancerului. În câteva ore febra Emei a dispărut. Când s-a trezit nu mai avea leucemie. Însănătoşirea acelei copile a fost, desigur, un eveniment de-a dreptul uluitor …

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here