Știri pe scurt (16 decembrie 2014)

Educaţie sexuală: Vreţi educaţie sexuală în şcolile din România? Citiţi cu atenţie articolul alăturat. Chiar şi părinţii americani, unii dintre ei liberali şi locuind într-un stat liberal, precum Oregon, sunt şocaţi de ce învaţă copiii lor la şcoală. Elevii de 11 ani sunt învăţaţi cum să facă baie împreună (fără deosebire de sex), să încerce pornografia ca formă de stimulare a instinctului sexual, să-şi schimbe chiloţii între ei, etc. În articol veţi vedea şi poze concrete ale învăţăturilor deocheate date în şcoli : (LINK)

Homosexual dă  în judecată Biserica Catolică: În Chicago Biserica Catolică a destituit din funcţie un angajat al unei biserici după ce el „s-a logodit” cu un bărbat. Cum era de aşteptat, homosexualul a dat Biserica în judecată: (LINK)

Avort – cămin pentru studentele însărcinate: Recomandăm un articol despre o femeie care îşi investeşte viaţa să adăpostească studente însărcinate şi să prevină avortul: (LINK)

Poziţia creştină privind sexualitatea: Un comentariu despre valoarea doctrinei creştine privind sexualitatea: (LINK)

Irlanda – Biserica Catolică şi adopţiile: Biserica Catolică din Irlanda încetează să mai presteze servicii de adopţii. Refuză să permită adopţiile homosexuale: (LINK)

Decepţii homosexuale: Suntem obişnuiţi să citim ori să fim informaţi că procentul populaţiei homosexuale este mare, de până la 20%. Sondajele făcute în ultimii ani însă indică un număr infim de persoane care se declară homosexuale, până la 1.6% în SUA ori Marea Britanie, de exemplu. Ori chiar mai mic, de 1%, în Australia. De unde, atunci, vin exagerările, şi cu ce scop? Articolul alăturat explică: (LINK)

Trasgenderism – Maine: Născut băiat, la 2 ani părinţii l-au făcut fată. În liceu „fetei” i s-a cerut să folosească toaleta profesorilor, nu a băieţilor. Fata a dat în judecată şi a câştigat $75.000 pentru discriminare. Cazul este din statul american Maine: (LINK)

Transgenderism – Marea Britanie: Citiţi despre o campanie în Marea Britanie împotriva jucăriilor pentru copii. Motivul este că jucăriile reflectă sexul păpuşilor, masculin ori feminin: (LINK)

Vă recomandăm
Magazin Editura Anacronic

Studiu despre familie: În Noiembrie institutul american the Heritage Foundation a publicat un studiu despre rolul imens pe care familia şi căsătoria tradiţională îl au în stabilitatea socială, dezvoltarea economică şi transmiterea valorilor de la o generaţie la alta. Studiul poate fi citit aici: (LINK)

Schisma în Biserica Anglicană: Liderii Bisericii Anglicane au comentat recent că Biserica Anglicană foarte probabil se va rupe în viitorul apropiat, la nivel global, între ramura conservatoare (tradiţională) şi cea liberală. Motivele sunt două: hirotonirea femeilor ca preoţi şi căsătoriile homosexuale: (LINK)

Marea Britanie – pedofilie: Cum obişnuim să scriem des, nu trece o săptămână fără ca presa britanică să nu scrie despre un nou caz oribil de pedofilie în Marea Britanie. Aici puteţi citi despre cazul unui pedofil pus în închisoare iar apoi eliberat: (LINK)

CIA torturează: Săptămâna trecută presa mondială a scris pe larg despre raportul Senatului American privind practicile de tortură ale CIA. Raportul menţionează România, Polonia şi Lituania ca fiind ţările în care CIA a avut centre de torţionare. Raportul îl aflaţi aici: (LINK)

Eutanasierea copiilor născuţi: Citim tot mai mult despre academicieni şi medici care promovează eutanasierea copiilor născuţi, din motive medicale. O mare problemă pentru ei, însă, este Convenţia Internaţională Împotriva Discriminării Persoanelor cu Dizabilităţi care protejează copiii cu dizabilităţi. Puteţi citi aici argumentele care academicienii totuşi le propun pentru a-şi promova doctrina: (LINK)

Infanticid: Recent a fost depistată o disertaţie scrisă de un profesor de la Massachusetts Institute of Technology, cel mai prestigios institut de tehnologie din Statele Unite, în care el promovează infanticidul. Ce este neobişnuit privind acest document este că datează din 1999, iar autorul lui este chiar arhitectul lui Obamacare, legea asigurării medicale din America care obligă companiile să plătească asigurări pentru avort pentru femei. Gurile rele afirmă că Obamacare poate fi interpretat să finanţeze şi eutanasierea muribunzilor. Autorul numeşte copiii care ar trebui eutanasiaţi „marginal children”, adică „copiii de pe margini”: (LINK)

Societatea Anscombe: Universitatea Princeton este una dintre cele mai depravate Universităţi din Statele Unite, dar şi una dintre cele mai prestigioase. Acolo funcţionează un grup de studenţi creştini care promovează o viziune diferită – aceea a abstinenţei, credinţei şi moralităţii. Se numeşte The Anscombe Society. Un articol interesant despre organizaţia aceasta poate fi citi aici: (LINK)

A abandonat feminismul: Citiţi mărturia unei tinere care a abandonat feminismul în favoarea rolului tradiţional al femeii: (LINK)

Şapte greşeli ale ateismului: Recomandăm un articol care discută şapte erori doctrinare ale ateismului: (LINK)

Mărturia unui fost homosexual: Recomandăm mărturia unui fost homosexual: (LINK)

Homosexualii pierd în Arkansas: Fayetteville este un orăşel din Arkansas cu universitatea cea mai mare din stat. Este şi oraşul cel mai liberal din stat. În vară, oraşul a adoptat o ordonanţă de nediscriminare la adresa homosexualilor şi a persoanelor transgender. Creştinii oraşului s-au mobilizat, au adunat semnături pentru abrogarea ordonanţei şi săptămâna trecută ordonanţă a fost supusă unui referendum. Ordonanţa a căzut cu un procentaj de 52 la 48%: (LINK)

Homosexualii la ONU: Cu prilejul Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, pe 10 Decembrie mai multe grupuri de homosexuali au organizat un simpozion la ONU pentru promovarea drepturilor lor la nivel internaţional. Au recunoscut că la nivel internaţional progresul este lent, dar promit să fie perseverenţi. Obiectivul cel mai important pentru ei în anul 2015 este Irlanda unde în Mai anul viitor va avea loc un referendum pentru legalizare căsătoriilor homosexuale: (LINK)

Sprijină „Cultura vieții”

Fii alături de noi în efortul de promovare a fundamentelor morale ale societății.

Personal Info

Donation Total: 25€