Conferința „Tulburarea identității de gen și viitorul omenirii”

2550

coferinta-identitatea-de-genMiercuri, 18 februarie, de la ora 18.00, Casa Studenților din București găzduiește conferința „Tulburarea identității de gen și viitorul omenirii”. Vorbitori: prof. univ. dr. Pavel Chirilă, dr. Virgiliu Gheorghe, Andrei Dîrlău. Organizatori: Societatea Studenților din Universitatea București, Editura Cristiana.

La conferință va fi lansat volumul „Fața nevăzută a homosexualității”, de Virgiliu Gheorghe și Andrei Dîrlău, a cărui prezentare o puteți citi aici.

PAVEL CHIRILĂ este doctor în științe medicale. Numele său este legat indisolubil de realizări excepționale în sprijinul oamenilor: spitalul Christiana, Fundația Sf. Irina, rețeaua de magazine Naturalia, Clinica Nera – prima clinică de recuperare oncologică din România. Are preocupări deosebite în domeniul oncologiei și al bioeticii. Autor al volumelor „Nu hrăni cancerul”, „Prevenirea cancerului”, „Principii de bioetică – o abordare ortodoxă”, „Spitalul creștin. Introducere în medicina pastorală”, „Întâmplari din Biserica și Spital”.

VIRGILIU GHEORGHE este biofizician, doctor al Universitatii Aristotel din Tesalonic (titlul lucrarii: „Televiziunea si mijloacele video-audio ca factori în formarea etosului omului contemporan”). Autor al volumelor de stiinta „Efectele televiziunii asupra mintii umane” (4 vol.), „Pornografia – Maladia secolului XXI” etc. Coordonator al sectiunii stiintifice a revistei Familia Ortodoxa.

Fiind foarte preocupat de studierea efectelor pe care presiunea tehnologiei si a media le exercita asupra omului contemporan, el face cunoscute riscurile pe care acestea le comporta pentru sanatatea mentala a oamenilor, pentru succesul scolar si profesional al tinerilor noii generatii, pentru viata familiilor din societatea româneasca. În cartile si conferintele sale încearca totodata sa ofere solutii practice la problemele constatate.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here