Relatare: „40 de zile pentru viață”. Ziua 10

1136
0

40 de zile pentru viață – 40dezile.lifenation.org

Cluj-Napoca, Ziua 10, 27 februarie 2015

„Iubiților, acum suntem fii ai lui Dumnezeu…” (1 Ioan, 3-2)

rugaciune-avort-cluj2Mulțumim Domnului pentru a zecea zi a campaniei 40 de zile pentru viață, o zi în care am fost binecuvântați cu soare. Din nou, ziua a fost acoperită de tinerii din ASCOR, cărora le suntem recunoscători. Una dintre cele mai frumoase noutăți este aceea că… avem pancarte noi! Astfel, mesaje precum „Alege viața” sau „Fiecare viață este un dar de la Dumnezeu” pot fi văzute, de azi înainte, în mâinile voluntarilor care participă la veghe. Am avut parte azi, ca în fiecare zi, de reacții ale trecătorilor; o doamnă ne-a spus că ne poartă în rugăciune, un șofer de autobuz ne-a claxonat și ne-a făcut un semn de solidaritate. Deși unele persoane poate s-au obișnuit să ne vadă în fața clinicii, încă primim multe răspunsuri din partea celor care trec – fie și cu troleul sau mașina – prin zonă. Oamenii privesc pancartele, citesc mesajele, uneori chiar intră în discuție cu noi. Sperăm ca inimile să fie schimbate, iar societatea noastră să conștientizeze cât de prețios este darul vieții, darul suprem venit din mâinile Tatălui Ceresc.

O nouă zi de rugăciune ne așteaptă mâine, te așteptăm cu drag! Deși e sfârșit de săptămână, să nu uităm că sufletul nu are vacanță! ‪#‎40dezilepentruviață‬ ‪#‎sharefaith‬ ‪#‎cluj2015‬

(Text și foto: 40dezile.lifenation.org)

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here