Fiecare viaţă e un dar! – VIDEOclip destinat „Marșului pentru Viață” 2015

1714

Împreună cu un grup de tineri talentaţi şi frumoşi, implicaţi şi dornici să facă o schimbare în lumea din jur, cei care, de altfel, au şi compus melodia, am pus la cale filmarea videoclipului care să ilustreze sloganul „Fiecare viaţă e un dar!” care va însoţi Marşul pentru viaţă de anul acesta.

Ne-am folosit de povestea „clasică” a fetei care rămâne însărcinată şi a băiatului care îi sugerează avortul.

În fuga ei nebună pe străzi se intersectează cu mame şi copiii, fiecare dintre aceştia fiind, de altfel, parte din campania de promovare a Marşului pentru viaţă, fiecare dintre ei fiind, de fapt, câte o minune în sine, fiecare dintre ei făcând parte dintre copiii de care societatea contemporană s-ar fi lipsit cu uşurinţă. Şi totuşi…aceşti copiii trăiesc acum şi ajută, la rândul lor, ca alţi copii să se nască.

Un alt personaj al videoclipului este chiar copilul nenăscut care apare, simbolic, în persoana Fetiţei în Alb cu care se intersectează cei doi tineri şi care încearcă din răsputeri să le spună că există deja şi că îi iubeşte deja.

Spre deosebire, însă, de multe situaţii din viaţă, videoclipul nostru are un final fericit. Copilul se naşte şi curăţă cu nevinovăţia lui lumea.

„Fiecare viaţă e un dar

Deschide-ţi inima să îl primeşti!

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Fiecare viaţă e un dar,

Cum să ucizi când poţi să o iubeşti?”

Vă aşteptăm la Marşul pentru viaţă, sâmbătă 21 martie 2015 în peste 45 de oraşe din România!

Mai multe informaţii pe www.marsulpentruviata.ro


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here