VIDEO Marşul pentru viaţă – episodul II – Copilul cu sindrom Down

1364

Dragi parinţi şi viitori părinti, sacrificiul se învaţă, a iubi aşa cum trebuie, în adevăratul sens al cuvântului, se învaţă. Şcoala părintelui nu se termină niciodată.

Să nu ne speriem dacă primim în dar un copilaş cu dizabilităţi. Nimeni nu poate şti ce va ajunge acea fiinţă şi care este cu adevărat rostul ei.

Însă dacă privim cu atenţie în jur vedem copii sănătoşi cu viaţa ratată, obiceiuri care îi distrug, singuri, fără familie, dezorientaţi. Starea de sănătate la naştere, condiţia genetică, condiţia socială ori materială bună nu este o garanţie a unei vieţi realizate a copiilor noştri.

Sunt multe cazuri de copii care au învins toate prognosticurile de la naştere. Copii care au mişcat inimi, au transformat inimi, au deschis uşi altădată închise. Copii cu dizabilităţi care au oferit altora posibilitatea de a fi buni, de a dărui timp, bani, lucruri, sprijin moral.

Copiii cu nevoi speciale sunt o ocazie pentru noi de a fi mai buni, de a fi până la urmă …umani… – Andreea, mama Radei, o fetiţă de 8 ani cu sindrom Down

…………………………………………………………………………………

Vă aşteptăm la Marşul pentru viaţă, sâmbătă 21 martie 2015 în 56 de oraşe din România!

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Fiecare viaţă e un dar!


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here