Dragă Dolce & Gabbana – o scrisoare de susținere din partea copiilor crecuți de homosexuali și lesbiene

2821

Drept răspuns la declarația designerilor vestimentari Dolce & Gabbana a fost redactată o scrisoare din partea a 6 copii proveniți din cupluri de același sex, care au făcut recent, și un apel la Curtea Supremă a SUA împotriva căsătoriilor homosexuale. Aceasta reprezintă o modalitate de sprijin și încurajare pentru Dolce & Gabbana, care au declarat de curând că „singura familie este cea tradițională” și că Familia nu reprezintă un moft”. „În aceasta [familia] există un sentiment de apartenență supranaturală.” Procreația „trebuie să fie un act de iubire.” Copiii născuți prin înseminare artificială sau ovule donatoare sunt „copii ai chimiei, copii sintetici. Uterul de închiriat, material seminal ales dintr-un catalog”, au declarat cei doi.

Aceste declarații apar probabil, pentru că cei doi văd o nedreptatea făcută față de copii, atunci când li se refuză unul dintre părinți, și nu pot rămâne în tăcere în timp ce se promovează acest lucru.

Scrisoare este următoarea:

Dragă Dolce și Gabbana,

Salutări din Statele Unite ale Americii. Cei șase semnatarii ai acestei scrisori au fost toți crescuți de părinți homosexuali și lesbiene. Cinci dintre noi sunt femei și unul este un homosexual, deși noi toți am crescut copiii noștri alături de părintele de sex opus. Dorim să vă mulțumim pentru că ați dat voce a ceva ce am învățat din experiență: Fiecare om are o mamă și un tată, și ca unul dintre ei să lipsească din viața unui copil înseamnă a jefui copilul de demnitate, umanitate, și egalitate.

Știm că părinții homosexuali pot fi iubitori, deoarece ne-am iubit părinții și ei ne-au iubit. Cu toate acestea, toți am avut parte de o experiență intensă în legătură cu reacția dură care, de regulă, urmează atunci când punctul de vedere dominant al „modului de creștere homosexual”, considerat universal pozitiv, este pus la îndoială. Știm că vă veți afla sub o presiune extraordinară, mai ales acum când atât Italia și cât și Statele Unite ale Americii sunt împinse de a trece peste îngrijorările pentru drepturile noastre la o mamă și un tată, cu scopul de a mulțumi un lobby homosexual puternic.

Nimeni nu primește mai multe atacuri vicioase din partea acestui lobby decât cei care provin din comunitatea homosexuală și pun la îndoială politicile sale: copiii cuplurilor de homosexuali precum și bărbații homosexuali care le apără (cum sunteți voi doi). Probabil că mulți din comunitatea internațională vor încerca să vă anuleze prezentările, să cenzureze reclamele, iar reputația voastră va fi distrusă online. Ați dovedit că sunteți extrem de curajoși. Ne-ați oferit o mare inspirație întrucât noi, toți șase pregătim scrisori pentru Curtea Supremă a SUA împotriva căsătoriilor gay.

Vrem să vă laudăm curajulul și să vă mulțumim pentru inspirația oferită. De asemenea, vă rugăm să nu vă predați, atunci când reculul va crește în intensitate. Dacă veți da înapoi de la ceea ce ați spus și vă veți cere scuze, copiii din casele homosexualilor vor fi și mai vulnerabili și discreditați. Este important atât de dragul nostru, cât și de dragul copiilor italieni, să nu vă cereți scuze sau să capitulați. Vă rugăm să sprijiniți ideea că toți copiii trebuie să fie legați de mamele și tații lor. Este un drept al omului.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

Dacă vă putem ajuta în vreun fel, vă rog, să ne anunțați. Nu toți suntem creștini, dar vrem să vă trimitem binecuvântările noastre, și promitem că vom fi cumpărători pe tot parcursul vieții de Dolce & Gabbana de acum înainte.

Heather Barwick, colaborator la Federalistul 

Rivka Edelman, coautoare a cărții ”Fiicele lui Iefta: Pierderi inofensive în Războiul pentru egalitatea familiei”

Katy Faust, scriitor la asktheBigot 

Robert Oscar Lopez, coautor  al cărții ”Fiicele lui Iefta: Pierderi inofensive în Războiul pentru egalitatea familiei”

Denise Shick, autoare a cărții ”Secretul tăticului meu”

Dawn Stefanowicz, autoare a cărții ”Ieșit din întuneric: Viața mea cu un tată gay”

Traducere și adaptare din sursa.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here