Intrunire de lideri ai mișcării pro-familie, cu participare românească, în Dallas

Intre 17 si 19 martie a avut loc la Dallas, Texas o reuniune internationala a unor lideri ai miscarilor profamilie si proviata din diverse tari ale lumii. Conferinta a fost organizata de Congresul Mondial al Familiilor (World Congress of Families). Au participat aproximativ 30 de personalitati din SUA, Spania, Mexic, Rusia, Romania si Africa de Sud.

Intre participanti au fost reprezentanti ai CitizensGo, C-Fam, the Ruth Institute, World Family Watch, Americans United for Life, etc. Din Romania au participat dl. Petre Costea (presedintele Aliantei Familiilor din Romania) si dl. George Mioc (presedintele Partidului Noua Republica).

Participantii au apreciat eforturile pentru promovarea valorilor familiei facute de AFR si de Pro Vita. Se doreste organizarea unei conferinte regionale WCF in Romania pe tema provocarilor la adresa valorilor familiei si ale vietii, in primavara anului viitor.

Comentarii foarte pozitive au fost facute de catre unii participanti privind conferinta profamilie organizata de WCF la inceputul lunii martie in Balti, Republica Moldova, la care au participat invitati din Romania, SUA si Franta.

O mare parte a discutiilor s-a focalizat pe organizarea Congresului International al Familiilor, care va avea loc in Salt Lake City, statul Utah, la finele lui octombrie. S-a decis, deasemenea, ca viitoarele editii ale congresului sa aiba loc in Georgia (2016) si in Africa de Sud (2017). Va vom tine la curent.


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here