Promotorul avortului postnatal vine la Bucureşti

2507
1

Peter Singer, filosof american, profesor la Princeton, adept al avortului postnatal, al zoofiliei, al eutanasierii copiilor cu dizabilităţi şi al altor idei „progresiste”, va susţine pe 20 mai, la Bucureşti, conferinţa „The most good you cand do with applied ethics”. (sursa: Centrul de cercetare în Etică Aplicată).

Dar mai importamt este că Peter Singer va primi pe 21 mai titlul de doctor honoris causa al Universităţii din Bucureşti (în Aula Facultăţii de Drept, ora 10). Oare câţi dintre profesorii noştri şi dintre studenţi au habar despre ideile onorabilului etician?

Despre Peter Singer puteţi citi (şi) pe blogul nostru, de ex. aici şi aici. Peter Singer apără dreptul animalelor în detrimentul fiinţei umane şi susţine că un animal adult are o valoare socială mai mare decât un copil nenăscut sau un copil cu handicap.

Teoriile lui Peter Singer şi ale altor eticieni, apologeţi ai infanticidului, sunt deja predate în universităţi americane, ceea ce a dus la apariţia îngrijorătoare în campusuri a tendinţei de a accepta cu foarte mare uşurinţă asemenea idei criminale (amănunte aici).

Peter Singer a venit prima dată în România în 2013, când a susţinut o conferinţă la Cluj Napoca.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

1 comentariu

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here