Concurs de drepturile omului şi migraţie

983
0

Vă recomandăm un concurs organizat de Universitatea Româno-Americană, la care se pot înscrie studenţi şi masteranzi interesaţi de relaţia dintre traficul de persoane, drepturile omului şi migraţie.

Centrul de Drepturile Omului şi Migraţie din cadrul Universitatii Romano-Americane lanseaza prima editie a „Concursului National de Drepturile Omului si Migratie”, ce va avea loc in perioada 22 – 25 iunie, in Bucuresti.

Concursul are ca obiectiv general incurajarea studentilor si masteranzilor interesati de dezvoltarea aptitudinilor practice de a se implica in identificarea si solutionarea unor probleme juridice de drepturile omului si migratie, intr-un mediu simulat. Concursul promoveaza valorile etice fundamentale, spiritul de fair-play, competitivitatea, munca in echipa si comunicarea interpersonala.

Probele Concursului au caracter stiintific, aplicativ, socio-educativ si juridic.

Participarea la Concurs este complet gratuita si deschisa tuturor celor interesati de aceasta activitate – studenti sau masteranzi inscrisi la o institutie de invatamant superior de stat sau particular, cetateni romani, pe baza inscrierii in grupul-tinta.
Se vor acorda 24 de burse si 4 premii in valoare totala de 5.000 lei.

Participarea la Concurs presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

1. inscrierea la Concurs – se face prin completarea formularelor prevazute la sectiunea Inscriere si transmiterea lor, in original, organizatorilor (15 mai – 15 iunie);

2. parcurgerea individuala a pregatirii online prin consultarea materialelor didactice si a bibliografiei recomandate (15 mai – 15 iunie);

3. participarea la testul online care urmareste verificarea cunostintelor de baza in domeniul drepturilor omului si migratiei (19 iunie);

4. 24 de persoane inscrise vor primi burse de participare la faza a doua a Concursului, conform Metodologiei si in conformitate cu punctajul obtinut in urma testului online;

5. etapa practica a Concursului are loc in Bucuresti si se intinde pe o perioada de 4 zile (22-25 iunie);

6. toti participantii vor primi diplome, 10 participanti vor primi premii in carti si 4 participanti vor primi premii in bani in valoare totala de 5.000 lei (25 iunie).

(sursa: rau.ro)

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here