Norvegia: Copiii vor putea să-şi schimbe sexul civil de la vârsta de 7 ani

2583
0

Conform unui proiect al Guvernului Norvegiei, aflat în dezbatere, copiii vor putea să solicite schimbarea sexului civil (din acte) începând cu vârsta de 7ani, informează lifesitenews.

Copiii între 7 şi 16 ani se vor consulta întâi cu părinţii. Dacă aceştia sunt de acord, sexul din acte va fi schimbat fără a fi necesar un examen psihologic sau medical. Copiii vor avea dreptul să se răzgândească ulterior, fără a-şi mai consulta părinţii.

Legea este complementară unui alt proiect, conform căruia oamenii îşi vor putea modifica sexul din acte fără a fi necesar să treacă printr-o operaţie de schimbare de sex.

Bent Hoie, Ministrul Sănătăţii din Norvegia, a declarat că legea actuală, care presupune ca femeile să se sterilizeze şi bărbaţii să se castreze când doresc să-şi schimbe sexul, nu este rezonabilă. (după Life Site News)

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here