Columbia a legalizat eutanasia

1030
0

Columbia a legalizat eutanasia, alăturându-se astfel altor trei state din lume: Olanda, Belgia şi Luxemburg, informează Life News.

Biserica Catolică din Columbia a declarat că eutanasia este inacceptabilă din punct de vedere moral şi a ameninţat că va închide spitalele din ţară.

Nimeni nu trebuie să fie obligat să devină complice la intenţia de a lua viaţa unui om. De aceea obiecţia de conştiinţă pentru medici şi pentru furnizorii de servicii medicale ar trebui definită prin lege, a declarat Wesley J. Smith, avocat şi expert în bioetică.

În Canada, pentru legalizarea eutanasiei decizia Curţii Supreme va intra în vigoare începând cu anul viitor; în prezent, eutanasia este permisă în Quebec.

Elveţia nu permite eutanasia, ci doar sinuciderea asistată ne-medical şi studiile realizate pe sinucigaşi. Trei state americane permit sinuciderea asistată: Oregon, Washington şi Vermont. (după Life News)

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here