Episcopii catolici ai Europei: Biserica crede cu tărie în familia tradițională

748
0

ccee consiliul conferintelor episcopilor catolici din europaAdunarea Plenară a Consiliului Conferințelor Episcopale Catolice Europene (CCEE – foto) s-a incheiat in urma cu o zi, după ce a fost organizata pentru prima dată în Țara Sfântă.

În mesajul final, episcopii au declarat ca au fost discutate diferitele probleme cu care se confruntă continentul european, în special criza migranților și conflictele din diverse zone. S-a mai discutat despre problemele existente in Orientul Mijlociu, și mai ales despre creștinii persecutati in regiune.

De asemenea, episcopii au vorbit despre problema familiei, în vederea Sinodului viitor pe aceasta tema, marturisind in mesajul lor ca Biserica crede cu tarie in familia traditionala, rezultata in urma casatoriei dintre un barbat si o femeie.

CCEE ii reunește pe președinții Conferințelor Episcopale catolice din Europa, reprezentând 45 de națiuni de pe continent.

Sursa: LONews.ro

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here