Invitație la cursul de orientare familială „Primii Pași”

1309

Asociația Familiilor Numeroase (AsFaNu) anunță ediția-pilot a cursului de orientare familială „Primii Pași”. Sunteți așteptați!

Unul dintre scopurile învățării precoce este de a transforma orice situațe a vieții de familie într-o situație de învățare. Stimularea adecvată a unui copil în primii ani de viață constituie un mod eficient de a contribui la creșterea lui pe deplin ca persoană. Acest program de orientare familială este un instrument destinat părinților cu copii mici (0-4 ani) sau care se pregătesc pentru venirea unui copil.

Cele cinci sesiuni ale cursului îi vor ajuta pe părinți să devină stăpâni peste principalele situații educative în care sunt implicați copiii lor, astfel încât să îi poată îndruma în dobândirea primelor deprinderii de bază, necesare unei dezvoltări armonioase. Mai mult, ei vor afla că în timpul copilăriei o relație iubitoare și coerentă între tată și mamă este fundamentală pentru fericirea viitoare a copiilor.

Metodologia: Cursul folosește „metoda studiului de caz” (o discuție axată pe cazuri reale), oferind cuplurilor posibilitatea de a identifica el înșiși soluții viabile și creative pentru situații cu care familiile tinere se confruntă în mod frecvent. Discuția este moderată de un expert în orientarea familială.

Prețul este de 100 de lei. Sesiunile generale vor avea loc la sediul ASFANU, sâmbăta dimineață, între orele 11:00 – 12:30, conform programului de mai jos. Părinții pot să vină cu copiii!

CURS DE ORIENTARE FAMILIALĂ „PRIMII PAȘI”


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here