„40 de zile pentru viață” la jumătatea campaniei!

1052
0

40-zile-pentru-viata-casa-cultura-studentilor-clujZIUA 22

„Gata este inima mea, Dumnezeule, gata este inima mea; cânta-voi și voi lăuda întru inima mea.” (Ps 107,1)

Joi seară, ‪#‎misionariivieții‬ s-au întâlnit pentru a sărbători faptul că, de douăzeci și două de zile, stau în stradă, în veghe și rugăciune pentru viață (VIDEO). Frumusețea evenimentului din această seară au dat-o mărturiile. Am auzit povești despre care nu aveam nicio idee, s-au deschis inimi de misionari care au devenit prilej de încurajare pentru alte inimi de misionari. Într-o sală nu foarte mare, dar aproape plină, cu zâmbetul pe buze, cu noile brățări pregătite (așa cum am promis!), am trăit un moment de împărtășire minunat. Pentru cei care nu au putut ajunge, una dintre surprizele serii e acest videoclip din stradă, realizat pentru a marca faptul că am ajuns la mijlocul campaniei, însă nepublicat în a douăzecea zi, tocmai pentru a putea fi prezentat, pentru prima oară, la acest eveniment.

Dar… mai avem câteva surprize. Sunt frumoase, sunt colorate și au niște mesaje speciale. Le găsești, începând de mâine dimineață, în stradă!
40.proviata.ro/veghe

‪#‎40dezilepentruviață‬ #misionariivieții ‪#‎sharefaith‬ ‪#‎cluj2015‬

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here