VIDEO Medic român prezent la Sinodul Familiilor de la Vatican: Homosexualii trebuie încurajați să iasă din starea de păcat. Sinodul este confiscat de o minoritate leninistă

1511
0

După apreciata intervenție avută vineri în plenul Sinodului Familiilor, care are loc la Vatican în prezența Papei Fracisc și a episcopilor catolici din întreaga lume, d-na Anca Cernea, reprezentanta laicatului catolic din România, a fost intervievată de John-Henry Westen, unul din editorii celui mai important portal pro-life din lume, LifeSitenews.com.

D-na Cernea, de profesie medic, a păstrat în interviu aceeași linie de argumentație din speech-ul de vineri, anume că Biserica Romei este subminată din interior de o grupare leninistă, minoritară dar influentă și bine organizată, care caută să elimine câteva dintre elementele esențiale ale doctrinei catolice privind viața de familie.

Redăm mai jos interviul video, reamintind preocuparea noastră, ca laici creștin-ortodocși pentru ceea ce se întâmplă la Sinodul de la Vatican și pentru deciziile care vor veni de acolo.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here