„Top 10” organizaţii europene anti-religie, pro-avort, pro-homosexualitate (VII)

1021
0

Human Rights Watch (HRW)

NGO-Logo-Human-Rights-WatchSediu: New York
Birouri in Europa: Amsterdam, Berlin, Bruxelles, Geneva, Londra, Moscova, Paris, Zurich
Web: http://www.hrw.org/
Director executiv: Kenneth Roth

Human Rights Watch, cunoscută anterior (1978-88) drept Helsinki Watch este una dintre organizaţiile de top din lume ce pledează în favoarea a ceea ce pot fi generic numite „drepturile omului”, susţinând, în întreagă lume, inclusiv practica avortului şi agenda homosexuală.

Site-ul HRW afirmă faptul că organizaţia „se luptă pentru drepturile persoanelor lesbiene, gay, bisexuale şi transexuale cu ajutorul unei serii de activişti ce reprezintă multiple identităţi şi probleme”.

HRW este într-o proporţie însemnată implicată în acţiuni de lobby în cadrul U.E. şi se bucură de influenţă considerabilă prin intermediul politicilor pe care le elaborează.

Site-ul propriu pretinde că organizaţia este independentă. O privire mai atentă peste principalii finanţatori ar putea contura o altă impresie. În 2011, HRW a primit un grant de 100 de milioane de dolari americani din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă. Asta însemnă 100 milioane $ din totalul de $128 milioane primite din contribuţii şi granturi de HRW în anul financiar 2011, în condiţiile în care, în 2010, suma totală rezultată în urmă strângerii de contribuţii şi granturi a fost de 34 milioane $. Contribuţia de 100 milioane $ din partea Fundaţiei pentru o Societate Deschisă va fi plătită în tranşe de 10 milioane $ anual, în decursul a zece ani. Prima tranşă a fost primită în ianuarie 2011. Fundaţia pentru o Societate Deschisă a fost fondată şi este condusă de filantropul şi miliardarul George Soros – suporter a numeroase organizaţii axate pe promovarea avortului şi a agendei juridice privind homosexualitatea.

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here