ONU: Încă un eșec pentru agenda sexualiștilor și avortiștilor

70th-Anniversary-banner.În vreme ce birocrația ONU, cu sprijinul guvernelor și al ONG-urilor din Statele Unite și țările UE, nu precupețește niciun efort (vorba unui fost președinte al României) pentru a impune revoluția sexuală asupra întregii lumi, se vădește încă o dată că Adunarea Generală a ONU, adevăratul legiuitor al ONU, este mult mai puțin „open-minded”.

Așa cum relatează Stefano Gennarini de la Centrul pentru Familie și Drepturile Omului (C-Fam), ONG conservator care monitorizează și intervine în activitatea organismelor internaționale, lobby-ul homosexual a suferit încă o înfrângere săptămâna trecută, când un paragraf despre „educația sexuală” (o punem în ghilimele pentru că ea nu are prea mult de-a face cu educația, ci cu ideologizarea copiilor, așa cum am arătat în nenumărate rânduri) într-un proiect de rezoluție privind drepturile copiilor a fost îndepărtat. După negocieri intense care au durat 4 ore și amendamente multiple, ședința a fost finalizată cu un vot din care paragraful contestat lipsea. Similar, limbajul privitor la așa-zisele „drepturi reproductive” a fost eliminat dintr-o rezoluție privind politicile de tineret, în ciuda insistenței țărilor occidentale.

Citește și ONU: Înfrângere zdrobitoare pentru agenda sexuală radicală

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului adoptă o rezoluție pro-familie. România votează ÎMPOTRIVĂ. Ministerul de Externe zice că e bine și la vară cald

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here