Deschiderea Casei maternale „Mater Misericordiae” pentru femei însărcinate, în Timișoara

1060
0

Comunicat de presă

Deschiderea Casei „Mater Misericordiae” pentru protecția femeii însărcinate, în Timișoara!

Din ianuarie 2016, Asociația Darul Vieții deschide în Timișoara Casa „MATER MISERICORDIAE”, destinată să găzduiască temporar femei însărcinate care nu găsesc sprijin din partea partenerilor sau familiei pentru nașterea și creșterea copilului.

DSCF4583_webScopul acestui proiect este susținerea nașterilor, prevenirea avorturilor, clădirea unei rețele de ajutor pentru susținerea femeii însărcinate în România, afirmarea dreptului la viață al copilului nenăscut.

În casa „Mater Misericordiae” se vor putea adăposti 5 femei gravide care vor putea beneficia de hrană, cazare, hăinuțe, lucruri pentru bebeluși și de asistență socială. Prioritate vor avea femeile însărcinate din zona Timișoara, aflate în primele 6 luni de sarcină.

Casa a fost întemeiată cu ajutorul unor colaboratori din mișcarea de apărare a vieții din Elveția și cu ajutorul Organizației Renovabis și reprezintă o premieră în Timișoara.

Asociația Darul Vieții este o organizație pro-familie și pro-viață, înființată în 2004. 

Persoană de contact: Gerda Chișărău, tel. 0721-335704
E-mail: [email protected]

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here