Copii de la Centrul Social Pro Vita, în vacanţă la Mănăstirea Caraiman

730
0

copii pro vitaLa inițiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, 200 de copii din Centrul Social Pro Vita pentru născuți și nenăscuți al Parohiei Valea Plopului din Arhiepiscopia Bucureştilor, împreună cu alţi copii din comunitatea parohială, au participat la o tabără organizată în vacanța intersemestrială la Centrul social-pastoral Sfânta Cruce de la Mănăstirea Caraiman, județul Prahova, după cum informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Timp de o săptămână copiii au beneficiat de masă gratuită, iar părintele arhimandrit David Petrovici, stareţul mănăstirii, s-a îngrijit de buna desfăşurare a activităţilor educaţionale şi recreative pentru copii.

Ne-am bucurat de faptul ca am putut reveni cu copiii, aici, la Mănăstirea Caraiman, pentru a doua oară în această iarnă, mai ales că am fost sprijiniți în acest demers de Părintele Patriarh Daniel, căruia îi mulţumim pe această cale”, a declarat Părintele Nicolae Tănase, parohul de la Valea Plopului. (Basilica.ro)

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here