A doua ediție a „Crosului pentru Viață” a atras peste 150 de participanți

1.284 views
0
DISTRIBUIȚI

crosul-pentru-viata2016 crosul-pentru-viata2016-2_resize crosul-pentru-viata2016-3_resizeSâmbătă, 19 martie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București a avut loc a doua ediție a Crosului pentru viață organizat de către Asociația Studenți pentru viață, la care au participat peste 150 de alergători, între care copiii de la Centrul Local Sfântul Nicolae din cadrul Organizației Naționale Cercetașii României.

Scopul Crosului pentru viață este promovarea respectul pentru viață din momentul concepției și sprijinirea femeilor în criză de sarcină și a familiilor în dificultate (violență, abuz, impas material, locativ).

Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi folosite pentru acordarea de sprijin de urgență persoanelor din grupurile țintă, la solicitarea acestora, și la derularea de evenimente de conștientizare a gradului de risc în care se află grupurile țintă.

Organizatorii mulțumesc participanților, Starbucks pentru ceai și tatuajeimprimate.ro pentru minunatele abțibilduri pentru viață!

Fotografii de la Crosul pentru viață:

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/sets/72157663840981644/

http://studentipentruviata.ro/2016/03/crosul-pentru-viata-2016-foto/

DISTRIBUIȚI
Articolul anteriorPresiunile ONU pentru „căsătoria” între persoanele de acelaşi sex
Articolul următorRESTABILIREA ORDINII NATURALE: O agendă pentru România (X). Alte aspecte legate de identitatea sexuală
PRO VITA București
Asociația PRO VITA Bucureşti este dedicată protejării vieţii umane începând de la concepţie şi promovării valorilor familiei, prin educaţie eficientă, acţiune civică şi legislaţie.

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here