A doua ediție a „Crosului pentru Viață” a atras peste 150 de participanți

1483
0

crosul-pentru-viata2016 crosul-pentru-viata2016-2_resize crosul-pentru-viata2016-3_resizeSâmbătă, 19 martie, în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București a avut loc a doua ediție a Crosului pentru viață organizat de către Asociația Studenți pentru viață, la care au participat peste 150 de alergători, între care copiii de la Centrul Local Sfântul Nicolae din cadrul Organizației Naționale Cercetașii României.

Scopul Crosului pentru viață este promovarea respectul pentru viață din momentul concepției și sprijinirea femeilor în criză de sarcină și a familiilor în dificultate (violență, abuz, impas material, locativ).

Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi folosite pentru acordarea de sprijin de urgență persoanelor din grupurile țintă, la solicitarea acestora, și la derularea de evenimente de conștientizare a gradului de risc în care se află grupurile țintă.

Organizatorii mulțumesc participanților, Starbucks pentru ceai și tatuajeimprimate.ro pentru minunatele abțibilduri pentru viață!

Fotografii de la Crosul pentru viață:

https://www.flickr.com/photos/[email protected]/sets/72157663840981644/

http://studentipentruviata.ro/2016/03/crosul-pentru-viata-2016-foto/

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here