VIDEO Marşul pentru viaţă, la Realitatea spirituală

1189
0

Realitatea TV, în emisiunea Realitatea spirituală, a găzduit o discuţie cu privire la ediţia din acest an a Marşului pentru viaţă, organizat de Asociaţia Studenţi pentru Viaţă. Invitați: Ioana Picoș Făgădaru, Vlad Miriță, Alexandra Nadane.

Ioana Picoş Făgădaru, purtătoarea de cuvânt a Marşului pentru viaţă, a postat pe Facebook ca prefaţă la acest material video:

Îi mulțumesc lui George pentru că susține educația pro-viata. Pentru cine nu știe exact ce înseamnă acest mod de gândire, aici cred că poate înțelege clar. Mulțumesc pentru invitația în emisiune, mulțumesc Vlad Miriță și Raluk Popescu pentru că ați fost alături de cauză. Nu în ultimul rând mulțumesc Paul Rafa (Rafaelo Varga) pentru puterea de a vorbi despre un subiect atât de sensibil.

Mulţumim, de asemenea, tuturor participanţilor din întreaga ţară şi tuturor susţinătorilor copiilor nenăscuţi şi ai femeii în criză de sarcină.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here