Mexic respinge legalizarea avortului

719
0

011491331_prevstillPublicația catolică C-Fam anunță o știre îmbucurătoare.

În ciuda temerilor conform cărora Curtea Supremă a Mexicului ar impune, prin decizie judiciară, un „drept la avort” în întreaga țară, Curtea este posibil să fi pus încă un băț în roatele grupărilor internaționale pro-avort și presiunilor exercitate de acestea de jumătate de secol pentru recunoașterea internațională a unui „drept la avort”, chiar dacă decizia nu a ținut cont de specificitățile cauzei.

Sfidând sutele de recomandări ale birocrației ONU, Curtea a respins o propunere care ar fi eliminat pedeapsa pentru avort.

Avocatul mexican Luis Antonio Martínez Guzmán de la Human Life International (HLI) a transmis acest mesaj:

„A fost o mare victorie! Ieri, grație lui Dumnezeu și tuturor celor care au făcut posibil acest lucru, am putut exercita o presiune suficientă pentru a dejuca acest proiect care a încercat să impună avortul în Mexic. Nu este o victorie finală. Știm că tema va reapărea. Nu știm încă la ce dată. Totuși, această victorie ne oferă avantaje pe viitor.”

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here