OMS: Lipsa contactelor sexuale ar urma să fie clasificată ca „infertilitate”. Cum va fi creat „dreptul la copii” și cine va beneficia de el. În marș forțat spre Noua Lume

2991

orwell1Lucruri bizare se petrec la Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Așa cum putem citi în ziarul britanic The Telegraph, organizația plănuiește să facă un anunț referitor la clasificarea ca „infertile” a persoanelor FĂRĂ PROBLEME MEDICALE, care nu au copii dar doresc să devină părinți.

Agenția ONU specializată în sănătate ar urma astfel să schimbe dramatic definiția infertilității, transformând-o dintr-o patologie într-un statut social. Până acum, definiția infertilității dată de OMS a fost aceea de eșec în obținerea stării de graviditate după 12 luni sau mai mult de contacte sexuale regulate (evident, heterosexuale – azi nu mai e clar pentru mulți acest aspect fundamental). Dar noul standard sugerează că inabilitatea de a găsi un partener sexual potrivit sau lipsa contactelor sexuale prin care să se poată produce concepția ar putea fi și acestea luate în calcul la considerarea stării de infertilitate care cere „tratament” medical.

Cu alte cuvinte, noua definiție ar înseamnă că practic ORICINE are „dreptul la a avea copii”, chiar dacă este un bărbat singur sau o femeie singură, perfect sănătos/sănătoasă. Iar soluția, evident, pentru „a ajuta oamenii să depășească” starea de „infertilitate” va fi stipularea că oricine are acces la „tratament”, care în acest caz constă în producerea la cerere a unui copil și în vânzarea lui aceluia care îl solicită.

Situația poate părea nebunească – și este – oricui are un dram de rațiune și bun simț. Însă implicațiile impunerii unui asemenea diktat – ideologic și profund disprețuitor în primul rând pentru cei care sunt, cu adevărat, infertili – are implicații mai grave decât ar putea părea la prima vedere: va fi astfel creat, din neant, un „drept la a avea copii”, parte a unei alte mantre repetate obsesiv de ideologii Noii Lumi: „drepturile sexuale și reproductive”.

Să fim foarte bine înțeleși: în legislația internațională NU EXISTĂ un „drept la a avea copii”. Există doar „dreptul copilului la o familie”, din rațiuni pe care le-am explicat în repetate rânduri și care țin de supremația interesului copilului în orice acte care îl privesc pe acesta. Însă trăim într-o epocă în care birocrații intangibili ai ONU și escrocii deghizați în „societate civilă” strâmbă după bunul plac normele internaționale pentru a obține foloase ideologice sau economice.

Organizația Mondială a Sănătății, se mai precizează în articol, ar urma să remită anul următor tuturor ministerelor sănătății de pe întreg globul documentul cu noua definiție a infertilității. În aceste condiții primul efect ar urma să fie legiferarea surogației materne (gestației pentru altul) subiect tratat pe larg și cu mare atenție pe blogul acesta, asociația noastră fiind chiar membră a Uniunii Internaționale pentru Abolirea Surogației.

Deloc în ultimul rând, pe lângă efectele ideologice ale decuplării definitive a procreației de sexualitatea firească, adică o nouă victorie a mișcării homosexualiste, schimbarea definiției infertilității va aduce câștiguri importante clinicilor de fertilizare in vitro. Având în vedere istoricul de corupție al OMS (vezi doar scandalul „pandemiei de gripă porcină” și al vaccinului anti-HPV), nu ar fi exclus ca radicalismul acestei decizii să fi fost stimulat direct de lobby-ul industriei FIV.

Vă recomandăm
[adrotate group="2"]

O amânare de moment

Se pare totuși că, deocamdată, nu s-a ajuns la un acord pe această temă. Pe 19 octombrie, The Telegraph îl citează pe dr. David Adamson, unul dintre autorii noilor Standarde, astfel:

“The definition of infertility is now written in such a way that it includes the rights of all individuals to have a family, and that includes single men, single women, gay men, gay women.

“It puts a stake in the ground and says an individual’s got a right to  reproduce whether or not they have a partner. It’s a big change.

“It fundamentally alters who should be included in this group and who should  have access to healthcare. It sets an international legal standard. Countries are bound by it.”

Însă, pe website-ul OMS, actualizat la 21 octombrie, citim că:

WHO is currently collaborating with its partners to update the Glossary and consideration is being given to revising the definition of infertility. Should there be a change in the definition of infertility, it will remain a clinical description of infertility as a disease of the reproductive system and will not make recommendations about the provision of fertility care services.“

Retractarea probabil înseamnă că la ONU nu și-a pierdut toată lumea mințile, astfel că șefii OMS au fost aduși la realitate și forțați să retracteze. DEOCAMDATĂ. Avem toate motivele să credem că vor persista în marșul bătut în pas de gâscă spre un viitor în care copiii vor fi fabricați în gigantice incubatoare și apoi confiscați de Stat, așa cum s-a încercat la scară mică în experimentul „Barnevernet”. Singura piedică, tot mai firavă azi, în calea acestui nefericit destin rămâne Familia. De aceea contra ei se duce un război atât de furibund.

Orwell, profetul contemporan cu noi

1984

Încă odată – a câta oară! – ne plecăm în fața geniului profetic al lui George Orwell, care descria în distopia sa „1984” o lume ce începe să semene tot mai înfricoșător și abrupt cu a noastră.

Torturat pentru a recunoaște că 2+2=5, întrucât așa a ordonat Partidul – arhetip al autorității lumești – personajul principal, Winston, aude din partea torționarului său, O’Brien, următoarele:

Am rupt legăturile dintre copil şi părinte, dintre bărbat şi femeie. Cine mai îndrăzneşte, în ziua de astăzi, să aibă încredere într-o nevastă, într-un copil, într-un prieten? Iar în viitor nu vor mai exista nici neveste, nici prieteni. Copiii vor fi luaţi de la sânul mamei de mici, cum iei ouăle de la găină.[…] Nimeni nu va mai fi loial decât Partidului, nimeni nu va mai iubi pe nimeni altcineva decât pe Fratele cel Mare. Nu se va mai auzi un alt râs afară de hohotul celui care triumfă la înfrângerea unui duşman. Nu vor mai exista nici artă, nici literatură, nici ştiinţă. Când vom fi atotputernici, nu vom mai avea nevoie de ştiinţă. Nu va mai fi nici o deosebire între frumos și urât. Nu va mai exista curiozitate şi nici o bucurie a vieţii. Orice plăcere va fi anihilată. Dar întotdeauna – ţine mine, Winston – întotdeauna va exista intoxicaţia puterii, din ce în ce mai insistentă şi mai subtilă, întotdeauna şi în orice moment va exista fiorul victoriei, senzaţia indescriptibilă pe care o ai când calci în picioare un duşman neputincios.

Dacă vrei o imagine a viitorului, închipuie-ţi o cizmă zdrobind mutra unui om — şi asta pentru vecie.

O’Brien se opreşte, ca şi cum s-ar aştepta ca Winston să comenteze în vreun fel. Dar Winston încearcă din nou să se facă una cu patul şi tace. Parcă i-a îngheţat inima. O’Brien continuă:

— Şi să nu uiţi că imaginea despre care vorbesc este pentru vecie. Mutra respectivă va rămâne pentru totdeauna la locul ei, sub cizmă. Ereticul, duşmanul societăţii, îl vom avea întotdeauna la îndemână şi-l vom înfrânge, îl vom umili pentru a nu-ştiu-câta oară.

Asta este, Winston, lumea pe care o pregătim. O lume de victorii peste victorii, de triumf peste triumf, care apasă, apasă, apasă pe nervul puterii. Eşti pe cale, din câte văd eu, să-ţi dai seama cam cum va arăta lumea aceea. Nu te teme, până la urmă vei face mai mult decât s-o înţelegi: o vei accepta, îi vei ieşi înainte și vei ajunge parte integrantă din ea.”


Ajută la promovarea fundamentelor morale ale societății.

1 COMENTARIU

  1. Scenariul lui Orwell, dar si ce pregateste oms, sunt inadmisibile! Nu se va intampla asa ceva, nici acum, nici pe viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here