VIDEO Documentar despre eutanasie, lansat de organizația juridică ADF International

692
0

Pe 28 noiembrie la Bruxelles, organizația juridică Alliance Defending Freedom (ADF) International a lansat campania Affirming Dignity (Afirmarea demnității), incluzând un scurt film documentar și o serie de clipuri video care ridică întrebări și îngrijorări referitoare la practica eutanasiei in Belgia.

Sophia Kuby, Director pentru Advocacy European la ADF International, arată că „O societate dreaptă și corectă se preocupă de cei mai vulnerabili membri ai săi. Odată ce am deschis ușa acestor omoruri intenționate, nu există niciun punct logic în care să spunem stop. Conform celui mai recent raport publicat de guvernul belgian, numărul persoanelor eutanasiate în Belgia în 2015 este cel mai mare de până acum. De la legalizare, în 2002, cazurile de eutanasie au crescut de 100 de ori, inclusiv cele pentru motive precum afecțiunile psihologice.”

În Belgia este legală inclusiv eutanasierea copiilor. Legea a fost inițial destinată curmării suferinței incurabile în fază terminală dar a fost relaxată și extinsă în anii următori pentru a include alte boli, inclusiv simpla depresie.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here