Unde ne sunt tinerii? UPDATE

1954
1

Unde sunt tinerii care să iasă/să fi ieșit la vot și să ne scape de procentele PSD?

Următorul tabel ne arată prezența la vot pe grupe de vârstă și sex. (sursa: prezenta.bec.ro)

Coroborat cu datele demografice aflăm că: în 1990 s-au efectuat peste 990 mii avorturi la cerere, în 1991 peste 860 mii și tot așa, astfel încât până în 1997 în România s-au efectuat peste 5 milioane de avorturi. Acei copii, care n-au supraviețuit vieții intrauterine, ar fi avut acum între 20 și 26 ani. (citiți o statistică amănunțită pe asociatiaprovita.ro, aici.)

După statisticile cunoscute (cifre sub valoarea reală) în România o sarcină din trei se termină printr-un avort la cerere. Procentajul de copii (0-18 ani) din populația totală a scăzut continuu de la 28,8% în 1990 la 18,1% în 2013.

Astfel încât, la o prezență la vot de 40%, de 7,2 milioane de persoane, tinerii sub 35 ani au reprezentat sub 1 milion de persoane.

Tinerii sunt în pământ.

UPDATE 12 dec.: Am găsit pe facebook un grafic interesant făcut de Călin Moldovan-Teselios, care arată ponderea tinerilor în rândul populației și prezența lor la vot.

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here