VIDEO Adevărul urât despre „Marșul Femeilor” de la Washington

581
0

Fondatorul popularului podcast Freedomain Radio (freedomainradio.com), auto-caracterizat drept „cel mai mare și mai popular show filosofic de pe mapamond”, canadianul Stefan Molyneux, ne propune o perspectivă „iconoclastă” asupra evenimentului petrecut la o zi după depunerea jurământului de către noul președinte american: Marșul Femeilor.

Adânc îngropat în sordidul marș se găsește un adevăr esențial care merită evaluat și înțeles. Deși e un clișeu că feministele sunt mai puțin atractive, în spatele acestui clișeu stau dovezi științifice solide.

Un studiu asupra femeilor americane indică faptul că acestea în general fac carieră pentru că se tem că sunt prea lipsite de farmec pentru a atrage un bărbat. În alt studiu, cu cât o femeie se considera mai atractivă, cu atât mai puțin feministă tindea să fie.

Vizionare plăcută – sau, dacă este cazul, indignare plăcută!

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here