VIDEO Vicepreședintele SUA, Mike Pence: „Sunt recunoscător să pot servi împreună cu un Președinte care va afirma sanctitatea vieții umane”

799
0

La discursul susținut ieri, la ediția 2017 a tradiționalului eveniment Conservative Political Action Conference (Conferința Acțiunii Politice Conservatoare), vicepreședintele american Mike Pence a reamintit dedicarea cu care el personal și administrația Trump vor apăra sanctitatea vieții umane.

„Președintele Trump sprijină Constituția și restaurează cultura vieții. Viața câștigă din nou în America”, a spus Pence, adăugând ulterior „sunt recunoscător să pot servi împreună cu un Președinte care va afirma sanctitatea vieții umane”. El a făcut referire la sistarea finanțării organizațiilor pro-avort din afara SUA și a promis că va transforma în lege cu efect permanent Amendamentul Hyde, care are același rol pentru serviciile medicale oferite în interiorul SUA.

Întreg discursul poate fi urmărit mai jos:

Donați pentru Cultura Vieții

Publicația noastră promovează fundamentele morale ale societății, pe care se întemeiază familia și libertatea religioasă, ca valori esențiale ale civilizației. Fiți alături de noi în acest efort.

Personal Info

Donation Total: 25€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here