Omul-papagal sau o altă ciudățenie a omului fără repere

460
0

Cine-i băiețelul mumos?  

Bioedge reia această poveste, mediatizată la sfarșitul anului trecut. Un bărbat britanic și-a reconfigurat capul ca să arate ca papagalii săi ara, animalele lui de companie. Ted Parrotman (și-a schimbat numele in acte, din Ted Richards) și-a modificat intr-un mod extrem corpul. In afară de tatuaje faciale, urechile sale au fost eliminate, in capul lui au fost inșurubate piroane și știfturi, iar globii oculari i-au fost injectați cu albastru strălucitor și roșu. Cea mai mare parte a corpului său este acoperită de tatuaje, iar tatuajele de pe scalp imită nuanțele strălucitoare ale papagalilor ara.

„Am ieșit din cochilie. Din moment ce am făcut toate astea, am vorbit cu foarte mulți oameni”, a declarat Ted pentru Daily Mail.

Dl Parrotman intenționează să continue transformarea personală, ca nasul său să devina cioc. Lucrarea pare să fi fost făcută de către tehnicieni de artă a corpului, mai degrabă decat de chirurgi cosmeticieni.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here