VIDEO Ce este IDEOLOGIA DE GEN?

379
1
DISTRIBUIȚI

Ce este IDEOLOGIA DE GEN (gender ideology)? De unde vine și cum a fost impusă societății?

Ideologia de gen afirmă că DIFERENȚELE între BĂRBAȚI și FEMEI sunt doar rezultatul unor convenții sociale și de educație. Deci, ar fi posibil să îți ALEGI să fii bărbat sau femeie, fără ca biologia (SEXUL) să conteze.

Ideologia de gen este complet LIPSITĂ DE BAZĂ ȘTIINȚIFICĂ. Este IDEOLOGIE PURĂ, aflată în contradicție permanentă cu știința și cu realitatea. Originea ei stă în radicalizarea principiilor feminismului, ce introduce conceptul de „gen”. A fi femeie, a fi mamă, e considerat un rol social învechit, specific unei societăți în care femeia era supusă oprimării de principalul agresor: șovinismul masculin și „societatea patriarhală”.

IDEOLOGIA DE GEN = ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru FEMINITATE și MASCULINITATE. Exact ceea ce urmăresc creatorii ei: deconstrucția și remodelarea societății, pentru a obține controlul asupra acesteia. Este o ideologie TOTALITARĂ și liberticidă.

Un material produs de Profesionales por la Ética, Spania / Women of the World. Traducerea și subtitrarea: Alfa-Omega TV, România http://alfaomega.tv/

Recomandăm cărțile editurii „Anacronic”

1 comentariu

  1. „Exact ceea ce urmăresc creatorii ei: deconstrucția și remodelarea societății, pentru a obține controlul asupra acesteia.”
    adica asa cum s-au destructurat Imperiile aristocratice si religioase pt a fi cladit Globalismul (post)industrial, financiar, informational

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here