VIDEO E timpul SĂ TE IMPLICI! VINO la MARŞUL PENTRU VIAȚĂ 2017! – ROMÂNIA

839
2

E TIMPUL SĂ TE IMPLICI! VINO LA MARŞUL PENTRU VIAȚĂ 2017! – ROMÂNIA PENTRU COPII, PENTRU FAMILIE

Promo realizat de ProDocens Media / Coaliția pentru Familie

Website oficial www.marsulpentruviata.ro

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

2 comentarii

  1. Acest mars a fost anuntat si in biserica, fiind prima data, zic eu, când sunt indemnati oamenii sa participe la o manifestatie de sustinere a unor idealuri a unor moduri corecte de viata. Ei vor iesi in strada nu pentru ceva legat de bani sau salarii.
    Contextul international este unul complet defavorabil, tot mai multe tari candva democrate, au cazut in capcana neomarxismului, devenind mai rau decat eram noi inainte, ajungând sa impuna anormalitatea prin forta. Doar citind stirile de aici vedem ce grozavie exista astazi in lume. Avem motive sa participam la cel mai mare mars organizat de oameni minunati care au facut in care putem avea incredere, care au facut un efort de organizare.
    Mass media stricata condusa de ciudati despre care auzi numai lucruri dubioase, nu o sa prezinte acest mars, dar sa vedem daca numarul mare nu-i va obliga sa faca ceea ce era normal, adica sa dea imagini de la o asa manifestare.

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here