VIDEO Disonanță cognitivă în Suedia, sau cum să rearanjezi scaunele pe Titanic-ul socialismului

Rearanjați scaunele pe Titanic! 

Suedia a devenit o țară ai cărei locuitori suferă de curiozitatea morbidă a celor ce asistă la un accident de mașină. Știu că este oribil ceea ce văd, dar nu se pot abține să nu fie atrași, ca un fluture către lampă.

Suedia însăși este mașina aflată într-un drift scăpat de sub control, care se va izbi de un zid cât de curând, sub ochii căscați de groază ai propriilor cetățeni.

Cu ce se mai ocupă feministele suedeze? Cu proteste împotriva deportării criminalilor și a violatorilor. Și cu alergatul, imitând galopul calului, prin fața statuii regelui Gustav al VI-lea din Stockholm, pentru a protesta împotriva „opresiunii patriarhale” venite din partea bărbaților suedezi. Asta în timp ce, în jurul lor, în orașe se înmulțesc zonele interzise, iar Suedia a ajuns să aibă cel mai mare număr de violuri și agresiuni sexuale din lume, după Lesotho.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here