VIDEO Pledoarie pentru Tați (cu Lauren Southern)

80 views
0
DISTRIBUIȚI

Lauren Cherie Southern este o activistă și vlogger-iță libertarian-conservatoare de succes din Canada. Fostă colaboratoare la grupul Rebel Media, Lauren activează astăzi independent, scrie, filmează și își popularizează ideile pe propriul canal YouTube.

Clipul „Războiul împotriva taților” subliniază felul în care figura tatălui responsabil, iubitor și cap de familie a fost înlocuită deliberat, în cultura pop americană începând cu anii 1960, cu personaje caricaturale, bufoni, imbecili și alcoolici, simultan cu promovarea familiilor monoparentale și a mamelor singure.

Lauren prezintă și câteva statistici care confirmă că familia nucleară servește cel mai bine interesele copilului, educația și devenirea acestuia ca adult și cetățean. 

Departe de a fi un personaj singular în online, Lauren face parte dintr-un curent în creștere de tineri și adolescenți care redescoperă valorile familiei și ale vieții. Poate fi acesta semnalul abandonului ideologiilor distructive ale falsului feminism, neo-marxismului și „justiției sociale”?

LASĂ UN RĂSPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here