VIDEO Patricia – o mărturie cutremurătoare despre cum să-ți suprimi instinctul matern înaintea avortului

323
0

Patricia a experimentat înșelăciunea organizată prin care sunt manipulate femeile înainte de avort, pentru a combate instinctul matern.

Femeile știu că prin avort se omoară o ființă vie, însă trebuie să li se repete insistent minciuna că în pântecele lor este ”doar o grămadă de celule”! Atunci o clinică de avorturi funcționează la cote maxime…

Lucrând într-o clinică de avorturi a Organizației Planned Parenthood, ea a încercat să-și împietrească inima în fața acelor crime oribile și zilnice pe care le vedea – până ce a ajuns victima drogurilor și un om al străzii. Apoi a experimentat îmbrățișarea și iubirea lui Dumnezeu Tatăl și a aflat că Fecioara Maria are grijă în Cer de copilașii ei avortați.

„Persoanele care lucrează pentru viață au parte de o judecată foarte specială în ziua morții. Isus este avocatul nostru, însă noi, cei pro-vita, când vom fi în fața Tatălui, vocea celor nenăscuți va striga: Tată, Tată, îndură-te de aceste suflete pentru că ele ne-au iubit!” afirmă Patricia.

Donați pentru Cultura Vieții

Dacă apreciați eforturile noastre de a vă oferi conținut de calitate și inedit, vă rugăm să ne sprijiniți cu o donație, pentru găzduire și traducerile ocazionale.
Puteți dona cu cardul, prin PayPal. Mulțumim!

Personal Info

Donation Total: 10€

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here